100 dagen

Op vrijdag 19 januari vierden de zesdejaars in de Burgerschool hun 100 dagen. Eigenlijk begon het feest al op donderdagavond. De gevolgen daarvan zie je zeker op enkele van de foto’s. In de voormiddag werd er gezongen en geshaket tijdens de karaoke en we reikten ook enkele awards uit. Na de receptie en het middagmaal gaven de leerlingen het beste van zichzelf tijdens de optredens in de slotshow.
Wie die slotshow heeft gemist kan alle dansjes nog eens herbekijken op ons YouTube kanaal. (6OLa => https://youtu.be/w62r6goivDU, 6MOa => https://youtu.be/L0S2UlYhnng, 6RVa => https://youtu.be/I_gwyLxEd24, 6AI/IN => https://youtu.be/DHijJwX5ty0, 6OMa => https://youtu.be/q1QuAMUHZuI, 6CMa => https://youtu.be/3G2w6S90p4s, 6MOb => https://youtu.be/S6MSwKatOVQ). 
Ook vele oud-leerlingen waren van de partij om de sfeer nog eens op te snuiven in de Burgerschool. En we zagen dat het goed was!  En ook jullie kunnen dat zien want op onze Facebook pagina staan honderden leuke foto’s. (https://www.facebook.com/pg/Burgerschool/photos/?tab=album&album_id=10155954068250903). Een oprecht woord van dank aan de leerkrachten die zich keihard hebben ingezet om er voor de leerlingen een onvergetelijke dag van te maken.
0 Points

Vorig Artikel

Volgend Artikel