Met de laptop in de klas

Als school voor communicatie, ondernemen en IT kiezen we voor een doorgedreven digitale geletterdheid bij onze leerlingen. We willen dit realiseren door zo vaak als zinvol mogelijk is, ook moderne technologie te integreren in elke les. Om die reden gebruikt elke leerling vanaf het vierde jaar een laptop op school. Een computer is, zoals de gereedschapskist voor een timmerman cruciaal is, binnen onze studiegebieden immers het verlengde van onze handen.

Als school werken we echter ook samen met Academic Shop, een bedrijf dat laptops met servicegarantie bij ons op school levert. Op die manier kan, bij elk probleem dat zich stelt, onmiddellijk en op school ingegrepen worden. Richtprijs voor een laptop (13 inch), met 3 jaar service, bedraagt ongeveer 595 euro. Deze laptops bieden we ook in een leasingformule aan.