Infomomenten en inschrijven

Wil je graag een schoolbrochure ontvangen? Wil je een persoonlijke uitnodiging voor onze (digitale) infomomenten? Wil je graag een individuele rondleiding of een persoonlijk gesprek? Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

We houden je graag op de hoogte! Laat in dit online formulier je gegevens achter en we zorgen dat je alles vanop de eerste rij kan meemaken.

De stap naar het eerste middelbaar. Het kiezen van een studierichting in het derde of vijfde middelbaar. Belangrijke momenten waarbij je samen met je ouders een weloverwogen keuze wil maken. Daarbij willen wij jou graag helpen door je zoveel mogelijk informatie te geven.

Infoavond voor 12-jarigen (uitleg eerste jaar)

Op vrijdagavond 23 april 2021 vertellen we je alles over de werking van onze eerste graad (het eerste jaar in het bijzonder). We geven uitleg bij de lessentabel, de keuzevakken, de basisopties, de ‘cognitieve niveaus’, onze buitenschoolse activiteiten, ondersteuningsmogelijkheden …

We hopen dat we jullie in jullie gezinsbubbel bij ons op school kunnen ontvangen voor een rondleiding en de nodige uitleg. Het zijn de maatregelen in de strijd tegen de coronapandemie die zullen bepalen of dit kan/mag. Indien niet dan voorzien wij een volwaardig digitaal en interactief alternatief.

Infoavond voor 14- en 16-jarigen (uitleg derde en vijfde jaar)

Op donderdagavond 18 maart 2021 vertellen we jullie alles over de studierichtingen in de volledig vernieuwde tweede graad (derde en vierde jaar) en over de studierichtingen in de derde graad (vijfde en zesde jaar).

Zo goed als zeker zullen de maatregelen in de strijd tegen de coronapandemie niet toelaten dat we dit fysiek kunnen doen. Maar geen nood, onze leerkrachten werken een volwaardig digitaal alternatief uit waarbij u ook met de leerkrachten in gesprek kan gaan.

Persoonlijke rondleiding en uitleg op een ander moment

Lukken de tijdstippen die hierboven vermeld staan niet voor jullie? Dan maken we op een ander moment graag tijd voor een individueel gesprek.

Ook als bovenstaande tijdstippen wel lukken dan kom je wellicht graag nog eens langs voor een rondleiding of een persoonlijk gesprek?

Het zijn de coronamaatregelen die bepalen hoe en wanneer dat zal kunnen/mogen. Laat alvast je gegevens achter in het formulier (hieronder) zodat we je goed kunnen informeren.