Leeronderneming Boo ChaTho

7 Retail Management en Virtual merchandising van de Burgerschool opent op 19 november hun Pop-up shop ‘Boo ChaTho’ in de Noordstraat 69 in Roeselare. Dit jaar bestaat de klas uit 4 leerlingen: 2 jongens Thomas en Dylan en 2 meisjes Chanel en Boo.

Boo ChaTho zal open zijn van maandag tot zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, ook op shoppingszondagen. Je kan bij ons online bestellen! De webshop is nog onder constructie maar je zal via email, messenger of telefonisch ( 0485/ 53 16 10 ) makkelijk kunnen bestellen.

Boo ChaTho is een retro snoepwinkel met niet alleen snoep, maar ook met koekjes, sapjes en deco-hebbedingetjes. We verwennen jullie graag met lekkere geschenkmandjes! Hou onze Facebookpagina en Instagram in de gaten!