Beste jongere
Beste ouders

heb je interesse in onze school en onze studierichtingen? We informeren je graag. Zowel als je dit schooljaar nog bij ons wil starten als in functie van volgend schooljaar.

We beluisteren je goed – telefonisch of via mail

Aarzel niet om onze school telefonisch (051 26 46 66) of per mail (burgerschool@sint-michiel.be) te contacteren. We beantwoorden graag al je vragen.  Je kan ook al telefonisch inschrijven in de school.

We informeren je graag als je dit schooljaar (2020-2021) wil instromen in onze school

• Tijdens de kerstvakantie is de school open op maandag 21 december en woensdag 30 december telkens van 9 u. tot 12 u. en van 13.30 u. tot 17 u.  Omwille van de coronamaatregelen mogen wij u enkel op afspraak ontvangen.  Stuur ons gerust een mail (burgerschool@sint-michiel.be) of bel ons op 051 26 46 66 om een afspraak te maken.
  • Bekijk alvast even onze digitale schoolbrochure of mail ons om een papieren editie toegestuurd te krijgen.
  • Bekijk zeker ook eens de informatieve video over de tweede en de derde graad.

We informeren je graag in functie van volgend schooljaar (2021-2022)

Infomomenten en opendeurdagen zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Indien ze niet kunnen doorgaan voorzien we in een degelijke alternatief.

• Op onze info-avond voor 14- en 16-jarigen op donderdagavond 18 maart 2021 vertellen we je alles over de gemoderniseerde tweede graad en de derde graad.  Stuur ons een mailtje (burgerschool@sint-michiel.be) en we bezorgen je een persoonlijke uitnodiging.
  • Op onze info-avond voor 12 jarigen op vrijdag 23 april 2021 vertellen we je alles over onze school, de werking, de lessen in het eerste jaar en je krijgt ook een rondleiding doorheen de gebouwen.
  • Op onze opendag op zaterdag 29 mei 2021 kan je kennismaken met al onze studierichtingen, onze leerkrachten, onze werking …