Beste jongere
Beste ouders

Onze school kijkt uit naar je komst op 1 september 2020. En jij bent zeker benieuwd naar jouw secundaire school? Omwille van de coronamaatregelen kunnen alle geplande infomomenten en opendeurdagen niet doorgaan.

We informeren je graag

We beluisteren je goed – telefonisch of via mail

Aarzel niet om onze school telefonisch (051 26 46 66) of per mail (burgerschool@sint-michiel.be) te contacteren. We beantwoorden graag al je vragen.  Je kan ook al telefonisch inschrijven in de school.

KLIK HIER!! En vul ons online formulier in we nemen dan zelf contact op met jou.

We ontvangen je met veel plezier

Wil je onze school bezoeken? Een leraar leidt jou en je ouders persoonlijk rond in veilige omstandigheden en dit van zodra de coronamaatregelen het toelaten.

Je wordt opgebeld om een afspraak te maken indien je bovenstaand formulier reeds invulde.  Later zal iedereen via deze website een afspraak kunnen maken voor een individueel onthaalmoment.