Beste jongere
Beste ouders

heb je interesse in onze school en onze studierichtingen? We informeren je graag. Zowel als je dit schooljaar nog bij ons wil starten als in functie van volgend schooljaar.

We beluisteren je goed – telefonisch of via mail

Aarzel niet om onze school telefonisch (051 26 46 66) of per mail (burgerschool@sint-michiel.be) te contacteren. We beantwoorden graag al je vragen.  Je kan ook al telefonisch inschrijven in de school.

Infomomenten en opendeurdagen zijn onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Indien ze niet kunnen doorgaan voorzien we in een degelijke alternatief.

• Op onze info-avond voor 14- en 16-jarigen op donderdagavond 18 maart 2021 vertellen we je alles over de gemoderniseerde tweede graad en de derde graad.  Stuur ons een mailtje (burgerschool@sint-michiel.be) en we bezorgen je een persoonlijke uitnodiging.
  • Op onze info-avond voor 12 jarigen op vrijdag 23 april 2021 vertellen we je alles over onze school, de werking, de lessen in het eerste jaar en je krijgt ook een rondleiding doorheen de gebouwen.
  • Op onze opendag op zaterdag 29 mei 2021 kan je kennismaken met al onze studierichtingen, onze leerkrachten, onze werking …