Ondernemen en IT

ONDERNEMEN
Je hebt een uitgesproken interesse voor een commerciële en administratieve vorming met een ruime theoretische basis. Je wil kennismaken met de activiteiten en administratie van een handelsonderneming.
Je hebt een logisch denkvermogen, een goed wiskundig inzicht én interesse voor talen. Je wil de theorie zoveel mogelijk aan de praktijk toetsen. Je kiest voor nauwe contacten met ondernemingen, samenwerking met professionals en verschillende bedrijfsbezoeken.

INFORMATICA
Onze school organiseert tal van activiteiten die je meer voeling willen geven met het bedrijfsleven. Je neemt deel aan bedrijfssimulaties zoals Vlajo Challenge, waarbij je een virtueel bedrijf leidt. Verder creëer je, als mogelijk toekomstig IT’er, een eigen computerspel.
Voor wie?
Ondernemen en IT is er voor leerlingen die in het tweede jaar Handel of een ASO-richting volgden.

NAAR DE DERDE GRAAD
Deze richting bezorgt je een stevige en brede bedrijfseconomische kennis die nuttig zal zijn in je keuze voor de derde graad. Na de tweede graad Ondernemen en IT is de logische keuze Marketing en Ondernemen, IT en Netwerken, Accountancy en IT. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor Communicatie en Media of Office Management en communicatie. kiezen.
Als je jezelf ziet uitgroeien tot een dynamische ondernemer of je wenst mee te draaien als een goed opgeleide bedrijfsmedewerker die helpt meedenken in de onderneming, dan is deze richting iets voor jou!

LESSENTABEL

Vak3OI4OI
Nederlands44
Frans44
Engels22
Duits
Aardrijkskunde11
Natuurwetenschappen22
Geschiedenis11
Godsdienst22
Lichamelijke opvoeding22
Informatica44
Wiskunde55
Bedrijfseconomie66
Totaal3333

Ondernemen en IT is de nieuwe naam voor de studierichting HANDEL.