Bedrijfsbezoek Ardo met 3OI

Op donderdag 15 november 2018 bezochten de leerlingen van 3OIa+b het bedrijf Ardo in Ardooie. Dit bedrijf, een producent van diepvriesgroenten, werd onlangs uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2018. We werden er verwelkomd in de ontvangstruimte waar we een boeiende presentatie kregen en een leerrijke bedrijfsfilm konden bekijken. Daarna maakten we ons klaar voor een rondleiding in de productieruimte, de verpakkingsafdeling, de diepvriesopslagruimte en de agronomie. Om hygiënische redenen trokken we een beschermende jas en een haarnetje aan. Ook het ontsmetten van de handen was een verplichting. Vandaag werd er selder aangevoerd en verwerkt. We hadden het geluk om het volledige productieproces van dichtbij mee te volgen. Het was een meer dan geslaagd bedrijfsbezoek dat kadert binnen het projectmatig werken in de vakken Bedrijfseconomie en Informatica.
0 Points