Infomomenten

De stap naar het eerste middelbaar. Het kiezen van een studierichting in het derde of vijfde middelbaar. Belangrijke momenten waarbij je samen met je ouders een weloverwogen keuze wil maken. Daarbij willen wij jou graag helpen door je zoveel mogelijk informatie te geven.

Inschrijven

Inschrijven kan elke schooldag tussen 8 u. en 18 u. maar uitsluitend op afspraak. Bel het onthaal van onze school (051 26 46 66) om hiervoor een afspraak te maken.

Om de inschrijving vlot te laten verlopen, vragen we om zeker de identiteitskaart van de kandidaat leerlingen mee te brengen, het meest recente jaarrapport (met vermelding van het behaalde attest) en de BASO-fiche (enkel voor inschrijving in het eerste jaar).

Infomomenten

Op vrijdagavond 28 mei 2021 en zaterdag 29 mei vertellen we je alles over onze school en onze studierichtingen.

De coronapandemie zorgt ervoor dat wij geen klassieke infoavonden of opendeurdagen kunnen organiseren. Op onze website vind je heel wat informatie over onze school en onze studierichtingen en ook gesprekken via MS Teams zijn mogelijk.

Afhankelijk van de maatregelen eind mei kan iedereen langskomen voor een gesprek en rondleiding of enkel de mensen die minder makkelijk hun weg vinden op onze digitale snelweg.

We doen dit uiteraard in zo veilig mogelijke omstandigheden.

• Rondleidingen kunnen enkel op afspraak
  • Uw gezin wordt rondgeleid door één leerkracht die les geeft in de studierichting waarin u interesse hebt.
  • We vragen om maximaal met drie personen langs te komen (de kandidaat leerling + max. 2 ouders).
  • We vragen dat iedereen een mondmasker draagt gedurende de rondleiding en het gesprek.
  • We doen dit op momenten dat er géén leerlingen op school zijn.

Laat ons weten dat je interesse hebt!