Projectweek Office 4OR

In de week van maandag 17 t.e.m. vrijdag 21 februari 2020 ging een projectweek door voor de klassen 4 OR a en b. Tijdens deze dagen bezochten we diverse bedrijven en kwamen er ook jonge ondernemers van SAS Consult voor de klas.

Zo maakten we op maandag en dinsdag kennis met de kantoren van de toekomst: we bezochten Living Tomorrow Lab, Bluepoint en Buro International. Telkens waren mensen bereid ons te ontvangen, rond te leiden, in te lichten. Dat waren boeiende momenten: daarvan getuigen de foto’s!

Verder werden we ingeleid in het bankwezen bij BNP Paribas. Ook bezochten we MediaMarkt en VDL, waar de carrosserie van bussen in mekaar gestoken wordt.

We rondden de week af met een bezoek aan Hotel Mercure-achter-de-schermen. Enkele leerkrachten begeleidden ons ook nog in een workshop ‘Inpakken’.

We kunnen enkel zeggen dat het een leerrijke en vooral aangename week werd. Het echte kantoorleven van de toekomst trok onze belangstelling. Het is stilaan aan ons om een goeie studiekeuze te maken voor volgend jaar!

0 Points