Bezoek aan Poco Loco

Op donderdag 23 mei 2019 fietsten de leerlingen van 3OIa + 3OIb naar het bedrijf Poco Loco. De bedrijfsgids gaf ons een duidelijke uitleg over het bedrijf, over de producten en hun hoogwaardige kwaliteit, over hun technologie, hun toekomstplannen … Ook de lekkere proevertjes ontbraken niet.
Na dit eerste deel kregen we de nodige instructies om alles van dichtbij te kunnen bekijken. Nadat we een geel haarnetje, een gele beschermjas, blauwe schoenhoezen en een hoofdtelefoon met zendertje ontvangen hadden, doorkruisten we eerst de productiegebouwen. We konden van heel dichtbij vele productielijnen en verpakkingslijnen volgen. Daarna bezochten we ook het splinternieuwe volautomatische hoogbouwmagazijn: een pareltje van nieuwe technologie.
Op het einde van dit leerrijke bezoek, dat kadert binnen het projectmatig werken binnen de vakken Bedrijfseconomie en Informatica, ontvingen we een leuk pakket met 3 lekkere Poco Loco-producten.

0 Points