3e graad TSO

Wie IT en Netwerken kiest, wordt opgeleid tot pc- of netwerkbeheerder. Je hebt een uitgesproken belangstelling voor informatica en beschikt over voldoende logisch inzicht en redeneervermogen. Je bent daarnaast ook technisch vaardig.

Kies je voor Marketing en Ondernemen, dan kies je voor de meest algemene studierichting. Binnen de talen is er veel aandacht voor de praktische vaardigheden, zoals spreken en schrijven. Je maakt kennis met een commercieel pakket met aandacht voor marketing. Je leert werken met een professioneel boekhoudpakket.

Wie Accountancy en IT kiest, kiest voor boekhouden, toegepaste informatica en programmeren. Je leert heel grondig werken met de modernste softwareprogramma’s.

Heb je bijzondere aanleg voor talen, hou je van gevarieerd secretariaatswerk en leg je graag sociale contacten, dan kies je voor de studierichting Office Management en communicatie.

De studierichting Communicatie en Media staat in het teken van actualiteit, media en communicatie. Je bent ICT-vaardig en hebt interesse in (vreemde) talen en moderne communicatiemiddelen. Je bent flexibel en durft inspelen op de uitdagingen van een snel veranderende maatschappij.

In het zesde jaar van elke richting maak je kennis met de bedrijfswereld via de stage.